Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Новини освіти

Напередодні Всесвітнього дня здоров’я студенти спеціальності «Спеціальна освіта» дізнавалися про головний скарб життя – здоров’я на черговій годині спілкування на тему «Сучасна мода одна – здоров’я»

Вчений І.П. Павлов стверджував: «Здоров’я – це безцінний дар природи, воно дається, на жаль, не навіки, його треба берегти…» і залежить від самої людини, від її способу життя.

Кожного року дедалі більше свідомої, прогресивної молоді спрямовує зусилля на збереження, зміцнення здоров’я. Адже саме здоров’я є найбільшою цінністю у житті. Молодь сьогодні слідкує за модними тенденціями. Сучасна мода одна – це здоров’я. Бути здоровим – модно, стильно, красиво, класно.

Студенти груп 11 СО, 21 СО ,41 ФР, 21 СОз шукали чарівний ключ, що називається здоров’ям. До їх послуг був організований захід на тему «Сучасна мода одна – здоров’я».

«Мозковий штурм» на тему «Здоров’я – це…» дав відповіді мудрими думками славетних людей: Авіцени, М. Амосова, П. Брегга, Сократа, Шопенгауера та інших.

Участю у валеологічному турнірі «Здоров’я дорожче за золото» учасники заходу засвідчили свої знання в галузі валеології, психології (ведучі: Логвіненко В., Овчаренко А., Рибак А.). Цікавою було рубрика «Фітнес для мозку». Студенти Даниленко В., Тушна В. (гр. 11СО та 21СО) продемонстрували це відповідними вправами.

Сутність здорового способу життя була розкрита у форматі грунтовної презентації. Зацікавила студентів рубрика «Цікаве про здоров’я» (як зняти стрес; не боятись публічного виступу; зняти деякі види болю; швидко заснути) та ін.

Прикрасила полілог поетична сторінка: рядки з поезії Н. Красотніної «Здоров’я – найбільша цінність у житті» (Георгієвська В., гр. 11 СО. Подарувала краплинку здоров’я пісня, яку виконала (жестовою мовою) Омелич Жанна. Мінісцена у виконанні Малетич Я., Левонтівцева Ф. «Наше життя в наших руках» стала епілогом у пошуку знань, які, безумовно, допоможуть приймати правильні рішення, долати труднощі, формувати, зміцнювати, берегти своє здоров’я, вдало обходити підводні рифи й течії, якими сповнене «життєве море». Хай щастить усім на шляху до власного здоров’я!

 


Підрозділ: Полтавський інститут економіки і права

до списку новин