Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Новини освіти Тематика: Правова освіта

Регіональний круглий стіл «Перспективи розвитку юридичного клінічного руху на Кіровоградщині»

Представники студентства та ст. викладач Кіровоградського інституту розвитку людини Університету «Україна» Мороз С.С. 20 березня 2018 року взяли участь у регіональному круглому столі «Перспективи розвитку юридичного клінічного руху на Кіровоградщині» на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Захід мав на меті обговорення перспектив діяльності юридичних клінік регіону та визначення плану дій щодо їх співпраці, об’єднав викладачів та студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів міста. До проведення круглого столу долучилися Українська Гельсінська спілка з прав людини, працівники Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області та Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У ході обговорень було висвітлено питання щодо правоосвітницької діяльності, правової допомоги соціально незахищеним верствам населення та перспектив розвитку діяльності юридичних клінік регіону.

Важливою стала всебічна підтримка присутніми делегатами студентів та запрошення їх до співпраці для здобуття практичних навичок взаємодії із громадськістю спільно з Українською Гельсінською спілкою з прав людини, Головним територіальним управлінням юстиції у Кіровоградській області та Кропивницьким місцевим центром із надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Фінальною частиною заходу стало прийняття рішення та підписання меморандуму про співпрацю між юридичними клініками міста Кропивницького. Учасників юридичної клініки Кіровоградського інституту розвитку людини було нагороджено іменними сертифікатами «учасника заходу».


Підрозділ: Центральноукраїнський інститут розвитку людини

до списку новин