Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua

Відбувся регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя»

У Києві 28 вересня 2019 року відбувся регіональний етап Всеукраїнського фестивалю творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя».

Фестиваль заснований Міністерством культури України в 2009 році і проводиться щороку з метою сприяння процесу реабілітації та соціальної адаптації людей з обмеженими фізичними можливостями засобами мистецтва.

Організатор: Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень, культурно-мистецького комплексу «Співоче поле».

Фестиваль зустрів своїх учасників сонечком і теплом, виставкою квітів, чудовими краєвидами парку відпочинку «Співоче поле» розташованого над Дніпром. У програмі фестивалю взяла участь творча молодь України. Мистецьке свято грало усіма барвами осінньої краси, а його учасники намагалися виступити як найкраще, хвилюючись і радіючи одночасно.

Центр художньої творчості, студенти і співробітники, Університету «Україна» виступали на початку фестивалю. це: студентський вокальний ансамбль «Веремія», (керівник  Гаврилюк Наталія), студент 4-го курсу, спеціальності «Журналістика», Інституту філології та масових комунікацій Шадюк Андрій (з гуморесками та авторським віршом), студентка 3-го курсу, спеціальності «Міжнародна діяльність», Інституту право та суспільних відносин , Алексейчук Лілія (з індійськими танцями), студентка 4-го курсу, спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Федюк Марія (з піснями), вокальний ансамбль народної пісні «Живиця», (керівник Кисляк Тетяна, акомпаніатор Богдан Виговський). Колектив співробітників «Живиця» веселими піснями привітав і підтримав усіх учасників мистецького свята. Дружніми, теплими оплесками зустрічали та підтримували глядачі кожного учасника. Наші колективи і солісти виступили  гарно за що й отримали: дипломи  лауреатів фестивалю, подяки та подарунки, а переможці - матимуть змогу представляти Київ на Всеукраїнському фестивалі творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя», що включає проведення гала концерту та виставки творів мистецтва.

Всі учасники фестивалю отримали велике задоволення від чудової організації фестивалю, який з любов’ю об’єднав закоханих у мистецтво, дав наснагу працювати творчо і натхненно.

 


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин