Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Особисті здобутки

Пишаємось студентами кафедри фізичної реабілітації та фізичного виховання!!!

У 1993 році рішенням Уряду України був створений Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та його 27 регіональних відділень, у тому числі й Полтавський регіональний центр. Завдяки плідній діяльності цієї інституції на Полтавщині забезпечується впровадження в життя державної політики з питань фізичної культури і спорту інвалідів.

29 березня 2018 року спортсмени, викладачі і студенти Полтави і Полтавської області святкували визначну подію – 25 років заснування Полтавського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». До цієї нагоди був організований святковий концерт із урочистим врученням нагород.

Студенти Полтавського інституту економіки і права Університету «Україна», що отримують освіту на кафедрі фізичної реабілітації та фізичного виховання Махно Олександр, Махно Володимир, Верещака Олександр, Тритяк Олександр, Оленич Олександр, Хиль Тетяна, які брали участь у ХХІІІ Дефлімпійських іграх у м. Самсуні (Туреччина), були відзначені орденами «За мужність» різних ступенів. Також ці спортсмени отримали почесні звання Майстрів спорту міжнародного класу та Майстрів спорту України. Почесними нагородами відзначені тренери збірних команд-переможців і викладачі Полтавського інституту економіки і права.

Кафедра фізичної реабілітації та фізичного виховання пишається своїми студентами, зичить здоров’я, нових спортивних перемог, доблесних чеснот і славних сторінок в історії спорту нашої України!!!

 


Підрозділ: Полтавський інститут економіки і права

до списку новин