Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Наукові заходи

Наукова молодь готова працювати для країни

В Університеті "Україна" відбулася ХVI Всеукраїнська наукова конференція студентів і молодих вчених "Молодь: освіта, наука, духовність". Мета заходу – активізувати науково-дослідну роботу молоді, залучити її до творчого пошуку, генерації нових наукових ідей.

Студенти, що займаються науковими пошуками, та молоді учені готові докласти максимум зусиль для зміцнення і розвитку країни, проведення економічних реформ. У цьому переконалися учасники і свідки дискусії, що відбулася на конференції в межах 17-ти різнобічних секцій.

Йшлося про економічні перспективи України, про фінансове забезпечення розвитку національної економіки, про сучасний стан бухгалтерського обліку в умовах інституціональних змін, про сучасний менеджмент, розвиток інноваційного маркетингу тощо. Велику зацікавленість викликали й інші теми в учасників заходу: «Українознавство – основа філологічної освіти та формування духовності: історія та сучасність»; «Актуальні проблеми сучасного перекладознавства та методики викладання іноземних мов та літератур»; «Засоби масової інформації: відгук на виклики сьогодення»; «Редакційно-видавничі процеси: теорія та практика використання в системі масової комунікації».

Молоді науковці обговорили також проблеми соціального розвитку особистості, сучасні технології зміцнення здоров'я людини, проблеми самореалізації студентської молоді.

Із зацікавленням послухали виступи директора Інституту філології та масових комунікацій Університету «Україна», доктора філософських наук, професора Наталії Барни, доцентів Інституту – кандидатів філософських наук Тетяни Ярошовець та Ярослави Демиденко, кандидата наук із соціальних комунікацій Галини Лози та інших. Своє бачення запропонованих тем висловили студенти університету Олександра та Дарина Труш, Інна Суха, Богдана Яновська.

 

Лілія Золотоноша,

журналіст університету


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин