Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Новини освіти Тематика: Філологічна освіта

Місяць української мови в Кіровоградському інституті розвитку людини

У листопаді 2018 року викладачі та студенти Кіровоградського інституту розвитку людини Університету «Україна» долучилися до загальнодержавних та обласних заходів із вшанування рідної мови.

1 листопада 2018 року відповідно до Наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації з метою розвитку престижності використання української мови серед учнівської та студентської молоді, підвищення загального рівня культури було проведено І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, за результатами якого на ІІІ обласний етап зазначеного конкурсу було направлено Коновалова Артема, Юдіну Юлію та Мутіну Аліну.

У День української писемності та мови, 9 листопада, всі охочі мали нагоду написати вісімнадцятий радіодиктант національної єдності, жоден студент не залишився осторонь цієї події. Особливо відзначилися студенти Павлище Крістіна, Бойко Вероніка, Юдіна Юлія та Мацько Катерина, які написали радіодиктант без жодної помилки.

Підсумковим етапом було проведення 29 листопада 2018 року І етапу ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, за результатами якого для участі у ІІІ (обласному) етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед студентів нефілологічних факультетів закладів вищої освіти було направлено Коновалова Артема, Павлище Крістіну та Бойко Вероніку.

 


Підрозділ: Центральноукраїнський інститут розвитку людини

до списку новин