Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Новини інклюзії

Круглий стіл на тему: «Проблеми професійної орієнтації та працевлаштування молоді з особливими потребами»

28 березня у конференц-залі Верховної Ради України за підтримки Комітету Верховної Ради відбувся круглий стіл на тему: «Проблеми професійної орієнтації та працевлаштування молоді з особливими потребами».

Організаторами заходу також були заступник голови Комітету Денис Силантьєв; народний депутат України, співорганізатор Національної платформи «Україна, дружня до аутизму» Юрій Мірошниченко та Фонд Інни Силантьєвої.

«Круглий стіл» проводився з метою широкого громадського обговорення проблем сучасного стану професійної орієнтації, законодавчого забезпечення вирішення проблем, пов’язаних із працевлаштуванням молоді з особливими потребами, визначення ключових завдань органів державної влади, місцевого самоврядування, профільних інстанцій та суспільства в цілому щодо забезпечення вирішення поставлених питань; а також формування відповідної освіченості суспільства щодо існуючої проблеми, залучення до наукової діяльності та знаходження шляхів вирішення проблем студентів профільних освітніх установ. Денис Силантьєв як кандидат педагогічних наук захистив дисертацію на тему: «Реабілітація слабозорих дітей засобами плавання», що і стало передумовою реалізації низки соціальних проектів для людей із інвалідністю.

В заході взяли участь народні депутати України, представники Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти України, ООН, наукових та науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів, а також іноземні експерти, роботодавці та інші фахівці.

Від Університету Україна в заході взяли участь проректор Коляда Оксана Петрівна, директор Центру профорієнтації «Потенціал» Самойленко Євгеній Вікторович, випускниця університету і Президент БФ «АІК» Ресенчук Юлія Вікторівна, провідний фахівець центру профорієнтації «Потенціал» Нечипорук Наталія Віталіївна.

Дякуємо організаторам та особливо Народному депутату України, олімпійському чемпіону Денису Олеговичу Силантьєву за запрошення.


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин