Діалог освіти і виробництва: майбутнє студентів у харчовій індустрії
Інформаційне повідомлення Круглого столу
"Діалог освіти і виробництва: майбутнє студентів у харчовій індустрії"
27 травня о 11:40
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо Вас прийняти участь у роботі Круглого столу «Діалог освіти і виробництва: майбутнє студентів у харчовій індустрії».
Організатор: кафедра технології харчування, Інженерно-технологічного інституту, Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна».
Запрошені гості: Представники національної мережі супермаркетів «Сільпо»
Коли?
27 травня (вт), о 11:40
Де ?
в он-лайні за посиланням на платформі Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/88958582099?pwd=AQMgWnxqCacgk31aQpbfOMV4gQoGjw.1
Ідентифікатор конференції: 889 5858 2099
Код доступу: 694580
Робочі мови засідання: українська, англійська.
НАПРЯМИ РОБОТИ КРУГЛОГО СТОЛУ:
Аналіз практичних механізмів інтеграції студентів у сучасний ринок праці на прикладі досвіду мережі “Сільпо”. Обговорення актуальних форматів залучення молоді до трудової діяльності, включаючи програми стажування, кар’єрні маршрути, розвиток професійних та комунікативних навичок. Вивчення можливостей працевлаштування студентів без досвіду, адаптації до корпоративного середовища та ролі бізнесу в підтримці молоді на старті професійного шляху.
У програмі також — вікторина та розіграш подарунків серед учасників.
З усіх організаційних питань звертатися до кафедри технології харчування Інженерно-технологічного інституту.
НАШІ КОНТАКТИ:
вул. Львівська, 23, корпус 2, 2 поверх. Проїзд: район м. "Житомирська"
Директор Інженерно-технологічного інституту
Марк ЗАЛЮБОВСЬКИЙ , тел. 067-406-53-99,
e-mail: markzalubovskiy@gmail.com
Завідувач кафедри технології харчування
Антоніна РАТУШЕНКО, тел. 097-515-61-99
e-mail: 1tx@ukr.net ,
до списку оголошень
