Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Наукові заходи

У Луцькому ВНЗ відбулась Міжнародна науково-практична конференція

У Луцькому інституті розвитку людини Університету «Україна» відбулась четверта Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євроінтегрованого поступу».

26 та 27 квітня 125 учасників із різних країн Європи завітали до стін вишу.

Пленарне засідання конференції вітальним словом відкрив директор інституту, кандидат юридичних наук Сергій Савич.

«З кожним роком географія учасників розширюється. Цього року завітали учасники з Литовської Республіки, Білорусії, Португалії. Звичайно велику увагу приділяємо власним науковим здобуткам. Науково-практична конференція – це універсальна платформа для поширення знань, думок та отримання потрібного досвіду. Цей захід дозволяє зблизити науковців різних країн», – каже директор.

Науковців вітали представники обласної та міської рад, Управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, Центру туризму, спорту та екскурсій управління освіти і науки ВОДА, Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

На пленарному засіданні були представлені доповіді провідних науковців Інституту литовської мови, фольклористів, краєзнавців України, професорів провідних українських вишів. У процесі конференції розглянули питання розвитку науки та освіти в контексті євроінтеграційного поступу, зокрема професійного становлення майбутніх спеціалістів в інтеграційних умовах, розвитку сучасних технологій, соціальних комунікацій, психолого-консультаційної діяльності, а також економічні та правові питання євроінтеграції.

Не оминули і проблем сучасних технологій фізичної реабілітації, зміцнення та відновлення здоров’я. Обговорили питання впровадження туристично-рекреаційної роботи в освітньому процесі й вирішення прикладних наукових завдань.

Активну участь у роботі конференції взяли безпосередньо і студенти Луцького вишу.

Як розповідає студентка Марина, навчання у ВНЗ їй дуже подобається, а особливо можливість займатись науковою діяльністю.

«Навчаюсь на 4 курсі на спеціальності «Здоров’я людини». Готувала спеціально доповідь для конференції. Дуже рада, що маю та відчуваю підтримку з боку викладачів. Інститут дає можливість розвивати себе, як особистість», – запевняє Марина.

Також, як розповідає студент третього курсу Юрій, в університеті добре розвинуте самоврядування, можливість подорожувати та відвідувати нові місця.

«Ми займаємось студентським самоврядуванням, аби вдосконалити наш університет. Робимо виїзні екскурсії, багато чого різного і цікавого. У нашому ВНЗ дійсно затишно та приємно навчатись», – резюмує студент.

Як запевняє начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та освіти Головного територіального управління юстиції у Волинській області Микола Герасимик, цьогорічна конференція є особливою, адже розглянуті теми актуальні та цікаві.

«Хочу зазначити, що співпраця з Луцьким інститутом розвитку людини Університету «Україна» налічує вже не один рік, ми – постійні партнери, та хотів би наголосити, що викладачі цього ВНЗ є активними учасниками наших правових програм».

Також у рамках зустрічі відбулась презентація нових наукових видань, перегляд і обговорення документального фільму, майстер-класи та культурі заходи.

За результатами конференції видано збірник матеріалів Четвертої Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євроінтеграційного поступу».

Наприкінці всі учасники отримали сертифікати.

 


Підрозділ: Луцький інститут розвитку людини

до списку новин