Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Бібліотека

Презентація збірки Петра Розвозчика «Сувій дороги»

В Білоцерківському інституті економіки та управління кожного дня вирують події. І сьогоднішній день не став винятком. В актовій залі відбулася зустріч із заслуженим учителем України, членом Національної спілки письменників України, членом Золотого фонду м. Білої Церкви, лауреатом регіональної літературно-мистецької премії ім. І. Нечуя-Левицького Петром Розвозчиком.

Петро Іларіонович почав свій виступ зі слів свого духовного наставника Василя Симоненка: "Світ який – мереживо казкове! Світ який – ні краю, ні кінця. Зорі, трави, мрево світанкове, магія коханого лиця...". Автор ознайомив усіх присутніх зі своєю збіркою "Сувій дороги", яка нещодавно побачила світ. Поет читав власні вірші про весну, зарядивши слухачів бадьорим, сонячним настроєм. А потім усі слухали поезію про Україну, її історію. Роздуми автора про Батьківщину, про складнощі української долі, про життєву дорогу кожного українця змушували студентів замислитися про сучасне і майбутнє нашої держави.

Мова – генетичний код нації. Вона потрібна кожному з нас як хліб, повітря і вода, – наголосив автор, звертаючись до поезії "У храмі слова...". І МИ, УКРАЇНЦІ, ПОВИННІ ШАНУВАТИ РІДНУ МОВУ ЯК НАЙДОРОЖЧУ СВЯТИНЮ!!!

Колектив БІЕУ вітає Петра Розвозчика з виданням чергової збірки "Сувій дороги" та бажає наснаги і подальших творчих здобутків!!!


Підрозділ: Білоцерківський інститут економіки та управління

до списку новин