Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
+38-067-406-53-92
Приймальна комісія
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
Viber відділу обліку
+38-067-500-68-36
+38-067-242-71-34
Київ, вул. Львівська, 23 office@uu.ua
Група: Особисті здобутки

Олександр Казік – чемпіон і гордість Вінницького інституту Університету «Україна»!

20 березня в аеропорту «Бориспіль» студентське самоврядування Університету «Україна» зустрічало Національну паралімпійську збірну України! Паралімпійських чемпіонів зустрічали в терміналі аеропорту під гучні оплески та сльози радості на очах рідних і тих, хто щиро вболівав за наших переможців. Серед учасників збірної команди – Олександр Казік, студент-магістрант Вінницького соціально-економічного інституту Університету «Україна»! Олександр – дворазовий призер Паралімпійських ігор 2018. Він двічі виграв «срібло» у командній та в індивідуальній гонках у біатлоні.

Серед студентів Університету «Україна» упродовж усієї історії його існування неодноразово навчалися призери дефлімпійських та паралімпійських ігор. Зокрема магістри-випускники спеціальності «Фізична терапія та ерготерапія» Антон Слушний, Алім Брижак, Ростислав Якубовський, неодноразові призери ХХІІІ літніх Дефлімпійських ігор 2017 року, відзначені державними нагородами.

Олександр Казік навчається в магістратурі за спеціальністю «Фізична терапія та ерготерапія» на заочній формі навчання. З першого дня навчання в інституті він займався спортом і невпинно рухався до своєї мети – стати паралімпійським чемпіоном України. Олександр дуже зрадів, коли під час вітання до нього підбігли дівчата зі словами : «Саша, це твій Вінницький інститут! Ми з тобою і ми тебе вітаємо! Ти наша гордість!» Олександра Казіка щиро привітали з перемогою, вручили солодкі подарунки і міцно потиснули руку за силу, мужність, волю і здійснені прагнення.

Ганна Давиденко, проректор Вінницького інституту Університету «України» ділиться враженнями про перемогу Вінничанина: «Я щиро вітаю нашого чемпіона з перемогою! І дуже шкодую, що не могла особисто бути присутньою на урочистій зустрічі Національної паралімпійської збірної України. Саша – наш студент і він просто молодчина! Такі перемоги надихають не тільки спортсменів, а й простих людей. Мене в тому числі. Адже це приклад, як потрібно боротися за мрію, і показ того, що цього реально досягти, здавалось би, не маючи при цьому певних фізіологічних можливостей. Олександр – гордість нашого інституту, він гордість усієї країни. Ми ним усі пишаємося. Весь колектив нашого закладу зі студентами вітає свого чемпіона з перемогою і бажає подальших звершень у паралімпійській спортивній діяльності!»


Підрозділ: Вінницький соціально-економічний інститут

до списку новин